Hívon minket éjjel-nappal!

+36 70 411 28 36

Írjon nekünk

Kérdésére 24 órán belül válaszolunk!

Wotan-Solutions Kft

FÉG gázkészülék szerviz
Pest megye, Budaörs

Kapcsolat

info@wotan.hu
+36 70 411 2836

A hét minden napján

Szerviz:                24/7
Telefonügyelet:  24/7

 

Kapcsolat

Elromlott a FÉG kazánja?

Ilyenkor van szükség egy FÉG kazán szerelőre. A mi szerelőink már számtalanszor szereltek FÉG készülékeket, pontosan tudják, hogy hogyan lehet ezeket jól és gyorsan szerelni. Magas szakmai tudással rendelkeznek, amely kiegészül a felhalmozott tapasztalattal, így nincs olyan probléma, melyet ők ne tudnának megoldani. 

Kéményes nyílt égésterű

Mit jelent, hogy nyílt égésterű?

A nyílt égésterű gázkészülékek az adott helyiség levegőjéből használják fel az oxigént a gáz elégetésére. Amennyiben a helyiség szellőzése megfelelő, valamint a kéménynek kellő huzata van, az égéstermék probléma nélkül távozik.

Nyílt égésterű gázkészülékek használata esetén szénmonoxid érzékelő használata kötelező. 

Parapetes FÉG készülék

Hogyan tudja megállapítani?

A parapet szó hallatán elsőre a konvektor jut eszünkbe, azonban a FÉG termékpalettáján parapetes gézkészülékeket is találunk. A parapetes megoldás lényege, hogy az égéstermék a a készülék mögött közvetlenül, tehát az ablak alatt elhelyezkedő alacsonyabb falrészen keresztül kerül kivezetésre.

Azonban amíg a konvektor csak önmaga környezetében melegít, a parapetes gázkészülék a hozzá kapcsolódó radiátorok segítségével több helyiség felfűtésére is alkalmas.

FÉG átfolyós vízmelegítő

Melyik típussal rendelkezik?

Lakása melegvíz-ellátását biztosíthatja villanybojlerrel, vagy kombi cirkója segítségével, azonban kisebb mennyiségű használati melegvíz előállítására gyakori az önálló átfolyós vízmelegítő készülék használata. Ez a készülék független a fűtésrendszerétől, kizárólag meleg víz előállítására alkalmas. Nyílt és zárt égésterű verzió egyaránt létezik, rendelkezhet önálló kéménnyel is, de gyakran a gázkazánnal közös gyűjtőkéménybe vezetve üzemel.